- Nächster Termin:
- 28.04.2025
- Kurs endet am:
- 30.06.2025
- Gesamtdauer:
- keine Angabe
- Praktikum:
- Nein
- Durchführungszeit:
- Abendkurs einmal pro Woche
- Teilnehmer min.:
- 6
- Teilnehmer max.:
- 12
- Preis:
- 56,20 € - Preis ermäßigt: 30,10 EUR
- Abschlussprüfung:
- Nein
- Abschlussbezeichnung:
- keine Angaben
- Zertifizierungen des Angebots:
- keine Angaben
- Angebot nur für Frauen:
- Nein
- Kinderbetreuung:
- Nein
- Link zum Angebot:
- Zum Angebot auf der Anbieter-Webseite
- Infoqualität:
- Suchportal Standard nicht erfüllt - Weitere Informationen
- Zielgruppen:
- keine Angaben
- Fachliche Voraussetzungen:
- keine Angaben
- Technische Voraussetzungen:
- Keine besonderen Anforderungen.
- Systematik der Agenturen für Arbeit:
- keine Angaben
Inhalte
This course is designed for learners who have already achieved a strong command of the English language and are ready to refine their skills further. At this level, you’ll delve into more complex language structures, engage with authentic materials, and enhance your pronunciation and fluency across various contexts.
You’ll develop your ability to engage in spontaneous conversations with ease and use your language skills flexibly and effectively in social, academic, and professional settings. You’ll practice extracting key information and understanding context.
We will also deal with hypothetical situations and the language of persuasion and look out for gist, specific information, implicit meanings and nuances in articles and quotes.
Further topics of interest may be freely suggested. Grammar points will be discussed as they come up throughout the course.
A broad range of exercises and worksheets as well as videos, articles and texts including dialogues and conversations will be among the course materials provided. At the end of each course day, all course materials used will be made available for download.
Alle Angaben ohne Gewähr. Für die Richtigkeit der Angaben sind ausschließlich die Anbieter verantwortlich.
Erstmals erschienen am 18.12.2024, zuletzt aktualisiert am 14.04.2025