LMIV - Anwendung für Bäckereien

Next Date:
Termin auf Anfrage
Total Duration:
8 Stunden
Internship:
Nein
Teaching Languages:
  • Deutsch
Type of Course:
  • Weiterbildung 
Type of Provision:
Execution Time:
  • Tagesveranstaltung
min. Participants:
10
max. Participants:
30
Price:
keine Angaben
Type of Qualification:
Zertifikat/Teilnahmebestätigung 
Final Examination:
Nein
Qualification Title:
keine Angaben
Certifications of the Course:
  • Nicht zertifiziert
Courses for Women only:
Nein
Childcare:
Nein
Link to Course:
Quantity of Details:
Suchportal Standard Plus

Target Groups:
alle Interessierten
Professional Requirements:
keine
Technical Requirements:
Keine besonderen Anforderungen.
Classification of the Federal Employment Agency:
  • C 1850-10-10 Bäckerei

Contents

- Kennzeichnung von Fertigpackungen, Ladenpackungen und losen Backwaren
- Allergenkennzeichnung
- Kennzeichnung von Umkartons
- Nährwertkennzeichnung ab 2016 / BIG 7 / QUID
- Umsetzung der LMIV in der Praxis: vom Rezept zur Allergen- und Zusatzstoffkennzeichnung
- Praktische Übungen zur Anwendung

All statements without guarantee. The providers are solely responsible for the correctness of the given information.

Published on 30.06.2024, last updated on 05.07.2024