Mi406-305S - Englisch A2.1 - standard am Vormittag

Next Date:
15.05.2025
Course ends on:
17.07.2025
Total Duration:
keine Angabe
Internship:
Nein
Execution Time:
  • Tageskurs einmal pro Woche
min. Participants:
6
max. Participants:
15
Price:
€89 - Preis ermäßigt: 49,50 EUR
Final Examination:
Nein
Qualification Title:
keine Angaben
Certifications of the Course:
keine Angaben
Courses for Women only:
Nein
Childcare:
Nein
Link to Course:
Quantity of Details:
Suchportal Standard nicht erfüllt - further information

Target Groups:
keine Angaben
Professional Requirements:
keine Angaben
Technical Requirements:
Keine besonderen Anforderungen.
Classification of the Federal Employment Agency:
keine Angaben

Contents

In diesem Kurs beschäftigen Sie sich mit Fragen und Antworten in alltäglichen Gesprächssituationen. Hierzu gehört: sich vorstellen und über sich selbst sprechen, über Berufe sprechen, von Familie und Freunden erzählen, Gefühle ausdrücken, sich mit jemandem verabreden, Freizeitaktivitäten vorschlagen, über Essen und
Einkaufen sprechen, in einem Restaurant bestellen und eine Veranstaltung beschreiben.
Wortschatz: Berufe und Bildung; gängige Verbphrasen; Adjektive für
Gefühle; Familie; Essen, Trinken und Restaurant; Alltagsaktivitäten.
Grammatik: einfache Gegenwart, Possessivpronomen, zählbare und
nicht zählbare Nomen, Adverbien zu Häufigkeit, like + -ing.

Buch wird von Teilnehmenden eigenständig erworben: Speakout 3rd Edition: A2
Student’s Book and eBook with Online Practice. ISBN: 9781292359526,
Lektionen 1-2.

Ihr Kursleiter: Matt Cartas is an American with a passion for languages. Since being trained in Japan, he has more than a decade of qualified teaching experience and has taught in several different countries. Matt moved to Berlin in 2014, and enjoys exploring the many different sides of the city and it's surroundings. He's an avid rock climber, photographer, and fan of live music.

Wir freuen uns auf Sie!

All statements without guarantee. The providers are solely responsible for the correctness of the given information.

Published on 18.12.2024, last updated on 23.04.2025